marți, 10 iunie 2008

Blog manelist


Un manelist revoltat de faptul ca manelistii sunt criticati foarte mult pe internet si ca manelele sunt batjocorite de multa lume, s-a hotarat sa isi faca un blog ,sa arate lumii cat de grozavi sunt manelistii. Tot ce a reusit a fost sa ne aminteasca de ce manelistii nu sunt vazuti cu ochi buni.

http://maneledevis.wordpress.com/ -Acesta este blogul sau. Inca de la inceput autorul blogului ne ofera o mostra de "inteligenta" manelista: "Blog pentru manelisti. Muie la rocari!", la fel ca titlul si blogul e plin de greseli gramaticale( presupun ca neintentionate), ca trebuie sa se vada ca e manelist." Pentru cei care nu le e teama sa recunoasca ca asculta manele", asa isi descrie manelistul blogul, de parca e un tabu faptul ca cineva asculta manele, presupun ca el a avut mult de suferit ca asculta manele iar acum e liber sa se mandreasca cu asta. Oricum fiecare asculta ce vrea, daca unora le place sa asculte niste urlete fara sens "compuse" de niste tigani inculti, nimeni nu-i opreste.

Din cate am vazut pe blog, autorul e incult( felul in care scrie si felul in care gandeste), e fan Nicolae Guta( ii dau o veste proasta aici: Guta nu are decat doua clase, el cred ca e deja la liceu daca stie ceva de premiantul de la Mihai Viteazul, deci nu are cum sa ajunga la nivelul lui Guta), e pasionat de telenovele (mai ales de "Inima de tigan") si este un mare sustinator al manelelor desigur, cea ce am putea numi un "intelectual manelist".

Am vazut ca au mai scris cativa despre acest blog la fel de penibil ca autorul sau, printre care si deja cunoscutul http://cocalari.com/ , site pe care manelistul il critica pentru ca indrazneste sa posteze poze de pe hi5 cu manelisti, poze care sunt facute publice din moment ce sunt puse pe hi5. Nu stiu cati manelisti vor intra pe acest blog, cei mai multi find prea ocupati sa-si faca poze cu cateva milioane de lei in mana si sa le puna pe net.

5 comentarii:

Anonim spunea...

http://maneledevis.wordpress.com/
Fii atent acum se ia de cei care au comentat printre care si tu. Geez

Anonim spunea...

Chill, e troller!

Anonim spunea...

dracu sai ia de manelisti j pe manele k sunt prosti j aia care asculta nu suport sai aud toti aia guta bleah dak mai scriu mult vomit hai k v poop

Anonim spunea...

Vreau sa va cer un sfat...eu pana acuma ascultam manele...dar asa am fost obisnuita de unchiul meu...nici parintilor mei nu le convine asta. Nu ascult exagerat..pur si simplu( nunti, botezuri etc. si in timpul zile 5 min cand sunt binedispusa.) atat.Dar eu incerc sa ascund asta pentru ca la mine in scoala este o rusine sa asculti manele. Astazi a fost ziua scolii, si am facut si o parada de moda. Melodia pe care noi trebuia sa defilam la parada am puso pe CD, iar CD-ul in combina. Cand sa iau cd-ul am nimerit altul care avea manele pe el. Cand au pus aia cd-ul eu mam fakut ka nushtiu despre ke e vorba...si akum nushtiu ke safak...si parintilor mie foarte rusine sa le spu...va rog datimi un sfat...va rog.Multumesc.

Anonim spunea...

un sfat? mori