vineri, 11 aprilie 2008

Cauti un nume misto?



Esti manelist? Esti cel mai Nr 1? Esti cel mai shukar mancatziash? ca poate asa pricepeti si voi. Atunci ai nevoie de un nume care sa sune cat mai cool, care sa impresioneze fetele si de care sa se sperie dusmanii. Partea proasta e ca cele mai bune nume sunt luate, marii "artisti" au avut deja cele mai bune idei: numele de mancaruri si alimente sau luat (Florin Salam, Florin Peste, Sandu Ciorba) , la fel si numele de valoare (Ionut cercel, Printesa de aur, Copilul de aur) sau numele care arata calitatile manelistilor ( Adrian Minune, Mihaela Minune, Printesa Ancuta, Casanova, Catalin Arabu). Totusi mai sunt si unii care se folosesc de numele lor reale, printre care surprinzator nu se numara regele prostiei si inculturii, marele compozitor la sintetizatoare si artist cu o voce care rasuna prin carciumi, Nicolae Guta. Ma gandesc ca i-o fi rusine sa se prezinte cu adevaratul nume: Nicolae Linguraru. Deci daca inca n-ai gasit un nume care sa te reprezinte intra aici si afla-ti numele de manelist:http://manelist.eu/.

P.S.: Daca esti tigan, nu mai trebuie sa intrii ca sunt deja mari sanse sa ai un nume misto: Mercedes, Volkswagen, Ali Baba, Stiven Kileru, Elvis Van Damme ,Zambila, Spania, Medalion, etc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

wow da ce i'ai luat...:)):)))
merita din plin manelistii astia inculti...
prea tare...respect pt cn nu asculta manele...
jos incultura!!
...nush cum am intrat pe pagina asta...:)))

p.s....ROCK ON!!

Anonim spunea...

rock on 4ever . rockeri si emo , pop , etc (fara manelisti) cn vrea idul meu sal ia (fara sa faca misto sau asha cv) mady_night_angel@yahoo.com
app. sunt rockeritza.poop la totzi bye :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*