duminică, 13 aprilie 2008

Adrian Minune candideaza pentru un post de consilier

Traim in Romania o tara cu o clasa politica corupta, dar nu trebuie sa ne mai mire ceva in tara asta pentru ca o societate corupta plina de manelisti, inculti si infractori nu are cum sa genereze o clasa politica salvatoare. Deci sa nu ne mai miram de ceva in Romania.

Manelistul Adrian Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in comuna Stefanesti, judetul Ilfov , localitatea in care locuieste, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. El crede ca manelistul are sanse de castig si l-a caracterizat drept o persoana "loiala" comunitatii. Presedintele PSD Ilfov a mai precizat ca propunerea a venit din partea lui Adrian Minune si a primarului din Stefanesti.

Copilul Minune a cantat, sambata, la lansarea candidatilor PSD pentru Ilfov, eveniment la care a participat si presedintele partidului, Mircea Geoana, care insa a parasit locatia atunci cand manelistul a urcat pe scena, probabil neadmirand "adevarata arta".

De ce are etnicul tigan sanse de castig? Candideaza intr-o comuna din judetul Ilfov unde majoritatea locuitorilor sunt fie manelisti( si atunci il venereaza ca pe un zeu) fie etnici tigani( care isi vor sustine conationalul). Daca v-a ajunge consilier Adrian Minune precis v-a face ce stie cel mai bine: sa cante manele( parca vad deja campania electorala: manele pe gratis, votati Copilul Minune) ca sigur nu e pregatit pentru administratie publica. Dar poate ma insel eu, e imposibil ca un "artist" ca el sa nu aiba o facultate terminata, poate si-a dat si doctoratul ca doar nu degeaba il apreciaza atata lume incat i se spune "Minune".

Niciun comentariu: